Csajok szilikon ez lesz a paradicsom

1. Évad - 001. részMegnyitás után jobb felsõ sarokban "SKIP AD"-ra kattints!
Tovább a videóhoz - VideoBam
Tovább a videóhoz - PureVid
Tovább a videóhoz - MovShare

Villanykapcsoló
A Kedvencek-listád tele van.

Link a videóhoz

Leírás

Catalina és fivére, Bayron, középiskolások. Édesanyjuk, Hilda, munkanélküli, folyamatosan anyagi gondokkal küszködnek, mint még nagyon sok kolumbiai család. Catalina barátnõi Yesica közvetítésével drogkereskedõkkel randevúznak, ajándékokért, pénzért áruba bocsátják testüket. Catalina is ilyen életre vágyik, csak túl kicsi a melle, ezért nem tetszik a kényes ízlésû drogkereskedõknek. Semmi másra nem vágyik, csak egy mellnagyobbító mûtétre.

TagekHozzászólások

 1. angie212
  2 éve, 2 hónapja

  http://www.dailymotion.com/video/xx4rz1_csajo k-szilikon-002_news#.UQjn229mKo7

  Én itt találtam meg,de sajna csak a 2 résztől. Biztos rajta van az 1.is...
 2. BabMag
  2 éve, 2 hónapja

  Hiába kattintok a "Skip AD"-ra az első linken semmi nem történik, a második link fizetős, a 3. sz@r...valaki valamilyen ötlet, hogyan lehetne mégis végignézni a sorozatot?
 3. kepplerrebeka2
  2 éve, 3 hónapja

  Nem tudom megnyitni segítene valaki?

Jelentkezz be vagy Regisztrálj a hozzászólás küldéséhez.
Rész - Cím: 1. Évad - 001. rész
Sorozat: Csajok szilikon ez lesz a paradicsom
Kategória: Telenovella
Megtekintés: 13537Sorozat ismertető

Egy egyedülálló történet, amilyenre még nem volt példa a televíziózás történetében. Egy világsikerű sztori alapján, egy még sikeresebb sorozat, mely magával ragadta a világot: Catalina szép, kedves és fiatal. Ezt az idilli képet csak az árnyékolja be, hogy mindez kevés a boldoguláshoz, ha az ember lánya egy nyomornegyedbe születik. Catalina a kiutat a helyi drogbáró oldalán keresi. Igen ám, de a bibi az, hogy pici cicijei miatt nem tudja áruba bocsátani legnagyobb kincsét. Ezek után már csak hab a tortán, hogy Catalina pasija is inkább barátnői és édesanyja mellét favorizálja. A lány ezt mellre szívja, és úgy gondolja korrigál a hiányosságain. A műtét viszont drága, ezért Catalinának szüksége van egy kis mellékesre - és ezért messzire hajlandó elmenni. Itt kezdődnek a bonyodalmak. Nem is kicsik.