Eva Luna

1. Évad - 114. részMegnyitás után jobb felsõ sarokban "SKIP AD"-ra kattints!
Tovább a videóhoz - Dailymotion
Tovább a videóhoz - VideoBam
Tovább a videóhoz - MovShare

Villanykapcsoló
A Kedvencek-listád tele van.

Link a videóhoz

Leírás

A történtek után még mindig nem derül fény az összes hazugságra. Tony azonban végre magához tér a kórházban és el akarja mondani a teljes igazságot. Victoria ekkor elsõ lépésként elmegy Sabrinához, hogy bocsánatot kérjen tõle a tettéért. Marisol ezalatt egyre nagyobb sikereket ér el énekesnõként. Eva és Daniel pedig végre-valahára összeházasodhatnak.

TagekHozzászólások

  1. panda20090529
    1 éve, 12 hónapja

    Miért van az hogy ez az utolsó része és pont ezt nem tudom megnézni,mert se a putlocker se a dailymotion nem játsza le??!!miért nincs videobam?--az legalább lejátszaná!valaki segítsen hogy meg tudjam nézni!!!!!!!! előre is köszönöm!

Jelentkezz be vagy Regisztrálj a hozzászólás küldéséhez.
Rész - Cím: 1. Évad - 114. rész
Sorozat: Eva Luna
Kategória: Telenovella
Megtekintés: 7760Sorozat ismertető

A sorozat a gyönyörű és vonzó Eva Gonzalez életéről szól. A történet szerint az elbűvölő Eva - akárcsak több százezer sorstársa - emigránsként érkezik Amerikába testvérével és édesapjával, egy jobb élet reményében. A lányt azonban a sors hamarosan szörnyű veszteséggel sújtja, édesapját ugyanis a szeme láttára gázolják halálra. Ekkor megfogadja, hogy akármeddig is tart, de bosszút áll a cserbenhagyón. Mindeközben meg kell birkózzon a beilleszkedés nehézségeivel, a bevándorlókat érő előítéletekkel, emellett pedig mindent megtesz azért, hogy a húgát is támogassa. Hamarosan személyi asszisztensként helyezkedik el Julio Arismendi-nél. Az új munkahelyén aztán első látásra beleszeret az özvegy újságíróba, Daniel Villanuev-be. Szerelmüket azonban sokan nem nézik jó szemmel, így a cég igazgatónője sem, aki a lányát szánja Daniel-nek, miközben fia, Leonardo Eva-ba szerelmes. Vajon megtalálja-e Eva az apja gyilkosát és a saját boldogságát?