Ezel

2. Évad - 44. részMegnyitás után jobb felsõ sarokban "SKIP AD"-ra kattints!
Tovább a videóhoz - ExaShare
Tovább a videóhoz - MovShare

Villanykapcsoló
A Kedvencek-listád tele van.

Link a videóhoz

Leírás

Ramiz hajlandó átadni a helyét Alinak, ha ő lemond Azadról. Ali végül Azadot választja és meg akarja kérni a kezét. Ali megtudja, hogy Azad terhes és el akarja vetetni a gyereket. Eyşan figyelmezteti Ezelt, hogy Temmuz le fogja lőni Azadot.

TagekHozzászólások

  1. ramona3
    2 éve, 3 hónapja

    Ez az oldal ingyenes példaul ha ezen az oldalon meg nézem az Ezel bosszu mindhalálig cimu sorozatot az inygenes?

Jelentkezz be vagy Regisztrálj a hozzászólás küldéséhez.
Rész - Cím: 2. Évad - 44. rész
Sorozat: Ezel
Kategória: Krimi
Megtekintés: 3669Sorozat ismertető

Ömer a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál.
Ömer kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez és minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eyşant (Cansu Dere). Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.