Amit a szív diktál

1. Évad - 002. részMegnyitás után jobb felsõ sarokban "SKIP AD"-ra kattints!
Tovább a videóhoz - Dailymotion
Tovább a videóhoz - ExaShare
Tovább a videóhoz - MovShare

Villanykapcsoló
A Kedvencek-listád tele van.

Link a videóhoz

Leírás

Jesus sír a boldogságtól. Jesúsnak, hogy a lányával tarthassa a kapcsolatot állást és lakást kell találnia Veronica kérésének megfelelõen. Jelentkezését azonban sorra elutasítják, mivel neve már szerepel a bûnügyi nyilvántartásban. Útban egy újabb állásinterjúra, a kapuban találkozik egy nõvel, akit félrelökve meg ment, hogy fentrõl egy ablaktisztító vízzel teli vödör telibe találja. Ennél a cégnél Jesús - a végzettsége alapján- könyvelõi asszisztensként szeretne dolgozni. Hamarosan a liftben kiderül, hogy a nõt Almának hívják, és vezetõ az Avon-cégnél. Egy félreértés folytán Alma titkárként felveszi a szimpatikusnak tartott Jésúst. /Azért keres Alma titkárnõi állásra férfit, mert a leendõ sógora Fernandó, minden titkárnõvel kikezd/ Jesús, amikor késõbb rájön arra, hogy nem könyvelõi állást kapott, hanem titkárnõit, felindultságában megsérti a többi titkárnõt és otthagyja a céget. Késõbb azonban rájön, hogy szüksége van a munkára, illetve a bérházban a szomszédasszonya, Chatita is arról gyõzi meg, hogy ez tisztességes munka, ezért visszamegy dolgozni. Bocsit kér Almától a botrányért, Almának is van egy kis lelkiismeret furdalása, hogy nem tisztázta, hogy nem könyvelõi állásra keres embert. Xochitl titkárnõ szeretne segíteni Jesusnak a beilleszkedésben, de a sértõdött többi titkárnõ nem hagyja, lehetetlenné akarják tenni az életét a cégnél. Jesúsnak rögtön bonyodalma adódik abból, hogy nem tudja kicsoda is Rogelio /a cégnél fõnök, Alma võlegénye/, amikor egy hívást kellene kapcsolnia tõle, Almahoz. Veronica /tisztaság és rendmániás/ gyanakszik, hogy neki Jesus hazudott az állással kapcsolatban, ezért az Avonhoz telefonál, ahol az egyik titkárnõ azt hazudja, hogy ilyen nevû férfit nem is ismer.

TagekHozzászólások

  1. Amazonka
    1 éve, 7 hónapja

    Sziasztok:nézte valaki a Amit a szív diktál-sorozatot?Van folxtatísa,Megníztem 130 részt de valahogy nincs befejezés ezért gondolom,hogy kell még lenni valami folytatásnak.Kérem,ha tud valaki valamit közöljétek itt.. Köszönöm

Jelentkezz be vagy Regisztrálj a hozzászólás küldéséhez.
Rész - Cím: 1. Évad - 002. rész
Sorozat: Amit a szív diktál
Kategória: Telenovella
Megtekintés: 3810Sorozat ismertető

Jesus egy roppant kedves és nem kevésbé jóképű fiatalember, aki mindig az élet napos oldalát látja meg, bármilyen nehéz is az élete. Miközben esténként pénzügyi tanulmányait végzi, napközben kisegítőként, illetve pizzafutárként dolgozik egy étteremben, hogy megkeresse az iskolára való pénzt. Már csaknem 7 éve érkezett Chicagóba, hogy új életet kezdjen egy szerelmi csalódás miatt. Ám egy nap egy közösségi oldalon szembesül azzal, hogy egykori szerelmének, Veronicának van egy hétéves Valentina nevű kislánya, akinek minden valószínűség szerint ő lehet az édesapja. Jesus ekkor elhatározza, hogy felkeresi Veronicát és végére jár az igazságnak.