Dél Királynője

1. Évad - 01. részMegnyitás után jobb felsõ sarokban "SKIP AD"-ra kattints!
Tovább a videóhoz - ExaShare
Tovább a videóhoz - VideoBam
Tovább a videóhoz - MovShare

Villanykapcsoló
A Kedvencek-listád tele van.

Link a videóhoz

Leírás

Teresa Mendoza férje, Guero kiváló pilóta, a helyi drogkartellnek szállít árut, de a kartell emberei arra gyanakszanak, hogy lopott tőlük, ezért megölik. Guero előre figyelmeztette feleségét, hogy ha őt meggyilkolják, az asszonynak is menekülni kell. Teresa későn ér barátaik otthonába, hogy figyelmeztesse Guero társát.

TagekHozzászólások

 1. admin
  1 éve, 3 hónapja

  Kedves Ilona nincs mit javítani,mert működik!
 2. Tovbesz Ilona
  1 éve, 3 hónapja

  kérem megjavítani, mert nem lehet megnézni!!!!
 3. gee555
  2 éve, 2 hónapja

  Ezt nem lehet megnézni..az első linket meg sem lehet nyitni a második pedig kb egy perc után ledobb,de sajnos az összesnél,pedig nagyon megnézném...);
 4. Strange23
  2 éve, 9 hónapja

  Sajnos nem lehet látni a linket, melyen megnézhetném a részt. Mi a probléma?

Jelentkezz be vagy Regisztrálj a hozzászólás küldéséhez.
Rész - Cím: 1. Évad - 01. rész
Sorozat: Dél Királynője
Kategória: Telenovella
Megtekintés: 12194Sorozat ismertető

Teresa Mendoza (Kate del Castillo) illegális pénzváltással foglalkozik, így ismeri meg későbbi férjét, egy pilótát, aki drogot szállít a sinaloai kartellnek, ám meglopja őket, ezért az életével fizet. Teresának menekülnie kell, mert az árulók családtagjaival is végeznek. Don Epifanio (Humberto Zurita), a drogmaffia főnöke segít neki elmenekülni. Teresa Európába megy, majd Don Epifanio ismerőse Észak-Afrikában szerez neki munkát. A Yamila bárban eleinte felszolgálóként dolgozik, majd Dris, a bár tulajdonosa rábízza a kasszát. Teresának sok irigye támad, és mivel gyönyörű lány, a helyi korrupt hatalmasságok is meg akarják szerezni maguknak. Teresa okos, tudja, hogy a túléléshez és élete megváltoztatásához mit kell tennie.