Amit a szív diktál

1. Évad - 001. részMegnyitás után jobb felsõ sarokban "SKIP AD"-ra kattints!
Tovább a videóhoz - Dailymotion
Tovább a videóhoz - ExaShare
Tovább a videóhoz - MovShare

Villanykapcsoló
A Kedvencek-listád tele van.

Link a videóhoz

Leírás

Jesús egy kedves és jóképû fiatalember, aki munka mellett szerzett pénzügyi diplomát /ezt még honosítania kell/, napközben pizza futárként dolgozik egy étteremben. Már csaknem 7 éve érkezett Chicagóba, hogy új életet kezdjen egy szerelmi szakítás után. Ám egy nap, amikor az interneten képeket nézeget, egy közösségi oldalon szembesül azzal, hogy egykori szerelmének, Veronicának van egy hétéves, Valentina nevû kislánya. Jesús, a kislány kora alapján azt feltételezi, hogy talán az õ lánya, akit Veronica eltitkolt elõle. Jésúsnak sikerül beszélnie a volt szerelmével, aki bevallja neki az igazságot, hogy õ a kislány apja. Jésús úgy dönt, hogy visszatér Chicagóból Monterrey-be, hogy megismerje a lányát. Ehhez egy gazdag földijét, Uri segítségét kéri, aki korábban az utcán majdnem elütötte az autójával. Uri annak fejében, hogy Jesús elvisz egy bõröndöt egy árvaház részére Mexikóban, megveszi a repülõ jegyet Jesúsnak. Meg is érkezik Jesús, azonban a repülõtéren a rendõrség letartóztatja, mert az egyik kutyájuk gyanúsnak találta a bõröndjét. A kutatásnál kiderül, hogy a bõrönd egy titkos rekeszében rengeteg hamis dollár lapul. Jesus próbálja az ártatlanságát bizonyítani, melyre a rendõrség együttmûködést ajánl fel neki. Jesus vallomása alapján Amerikában letartóztatják Urit, /aki a pénzt Rogelionak küldte volna./ Uri bosszút esküszik Jesus ellen. Bár Jesust szabadon engedik, de közlik vele, hogy bûnügyi nyilvántartásba került. Jesus végre megérkezik Veronicához, aki közben férjhez ment Eliashoz. Veronica pár percet engedélyez Jesusnak, hogy keblére ölelhesse a kislányát, aki már tudott róla, hogy van valahol egy vérszerinti édesapja is.

TagekHozzászólások

  1. Erikamami
    1 éve, 7 hónapja

    Nagyon jó sorozat, de nem tudom tovább nézni, mert már egy hete mindig csak a 124. rész van fent! Mikor teszik már fel a folytatást?

Jelentkezz be vagy Regisztrálj a hozzászólás küldéséhez.
Rész - Cím: 1. Évad - 001. rész
Sorozat: Amit a szív diktál
Kategória: Telenovella
Megtekintés: 10531Sorozat ismertető

Jesus egy roppant kedves és nem kevésbé jóképű fiatalember, aki mindig az élet napos oldalát látja meg, bármilyen nehéz is az élete. Miközben esténként pénzügyi tanulmányait végzi, napközben kisegítőként, illetve pizzafutárként dolgozik egy étteremben, hogy megkeresse az iskolára való pénzt. Már csaknem 7 éve érkezett Chicagóba, hogy új életet kezdjen egy szerelmi csalódás miatt. Ám egy nap egy közösségi oldalon szembesül azzal, hogy egykori szerelmének, Veronicának van egy hétéves Valentina nevű kislánya, akinek minden valószínűség szerint ő lehet az édesapja. Jesus ekkor elhatározza, hogy felkeresi Veronicát és végére jár az igazságnak.